Jilat ketiak bini sex Local live hot chat and hook up

sampai la bibir aku berada diatas pantiesnya itu...., bibir aku bermain-main kembali dicelah pehanya itu... ...terus mencium dan berlegar-legari dicelah pehanya itu.. dari atas perlahan-lahan aku mainkan lidah aku tu...... dan terus keibu jari dan aku mencium ibu jari kakinya dan memasukkan kedalam mulut aku, seperti tadi... terus keatas pantiesnya itu, aku terus tenyehkan hidung aku ke atas pantatnya yang tembam itu....... aku terus melucutkan pantiesnya dengan tangan, aku ambil panties itu aku usap-usap dimuka aku dan aku mencium bau erotik dari panties itu.. Dia lantas mengangkat kaki kanannya dan meletakkan diatas bahu kiri aku....jelas aku dapat lihat rekahan pada lubang pantatnya... dia pun dok gosok batang aku yang dah mula nak tegang ni... aku terus ambik kereta dan balik ke Awana, dalam perjalanan nak balik pun dia dah peluk dan gomol aku "Yangg.. kaghang tak sempat sampai bilik dah terpancut kan rugi air jer.... Masa tu aku duduk tingkat 26, then facing puncak genting lak... Masa dalam lif aku tolak dia ke dinding lif dan bibir aku terus mencari bibir dia dan kami bercium dengan begitu rakus sekali.. aku melihat terus ke dalam mata dia dan aku nampak yang dia memang perlukan aku malam ni.... Aku terus menggentel putingya dan wajah dia semakin kuyu dan semakin stim aku tengok muka dia.. aku jilat jarinya satu persatu dan perlahan-lahan aku jilat semula sehingga kembali semula ke lengan, ditepi ketiak dia.... aksi yang sama kulakukan seperti tangan yang tadi... dia biar ajer sebab dia memang suka aku buat macam tu.... jaga la sampai bilik kang teruk saya kerjakan awak " "Eh eh.. Sampai Awana lebih kurang pukul 1.15, terus parking kereta n pergi ke lif. sambil itu tangan aku mula meramas-ramas buah dada dia yang masih dibaluti dengan baju hitam dan bra hitam dia tu... Ciuman kami masih belum terlepas dari tadi lagi, dan aku melepaskannya... dan tersingkap bontotnya , aku masukkan tangan aku kedalam bajunya, menggosok-gosok serta meramas-ramas teteknya yang pejal itu.... Aku terus mencapai kancing branya yang didepan itu,aku buka dan terkeluarlah dua bukit yang memang aku geramkan itu.. dari sebelah kiri ke sebelah kanan sehingga putingnya tegang dan nampak tersembul dari luar bajunya. dan you pun puas...." dia cuma tersenyum dan aku terus menjilat telinga dia, tangan aku terus menggosok-gosok pussy dia.... Aku masukkan jarinya kdalam mulut aku satu persatu...

lidah aku terus menjilat puting dia dan sebelah tangan lagi menggosok-gosok pantat dia yang masih dalam panties hitam bunga-bungau itu.. sehingga puting dia betul-betul tegang dan dah merah aku kerjakan......

perlahan-lahan aku dapat melihat pantatnya yang temban itu dengan bulu yang cukup halus... terus aku tarik kebawah dan sehingga akhirnya panties dia terus kepeha.... dia mengangkat sebelah kaki untuk menyenangkan aku membuka pantiesnya itu...

kemudian aku terus kebelakang dak mencium bontotnya dan aku gigit panties di belakang dan aku tarik kebawah dengan gigi aku ni.... aku terus ke depan dan menarik getah bahagian depan..

Aku ingat aku pun nak share dengan korang semua la pengalaman seks aku dengan kekasih aku ( not really kekasih la.... tapi sampai saat aku tulis cerita nih dia masih kata yang dia tu single)...

tak jugak..sebab aku tak main dengan byk perempuan...

Leave a Reply